Welkom bij JONG! Waalre Bekijk onze leden Bekijk onze foto's

JONG! Waalre

De in 2018 opgerichte netwerkvereniging JONG! Waalre wilt in korte tijd uitgroeien tot de grootste netwerkvereniging van Waalre. 

JONG! Waalre is één van de verenigingen uit het JONG! netwerk. JONG! heeft verenigingen in Nuenen, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre en Weert. Inmiddels zijn er meer dan 400 leden en iedere maand komen daar enthousiaste leden bij. De kracht van JONG! gaat verder dan Waalre, je kunt namelijk kosteloos de bijeenkomsten van alle andere verenigingen bijwonen!

JONG! Waalre heeft “Luca Catering” als thuisbasis.

Met gelijkgestemden sparren we over alledaagse zaken en bieden we de mogelijkheid om je netwerk uit te breiden zonder al te veel de nadruk te leggen op acquisitie. De meetings zijn altijd inspirerend en worden afgesloten met een netwerkborrel.

Bij JONG! maak je zakelijke vrienden in plaats van vluchtige zakelijke contacten. We organiseren elke 6 weken lokale bijeenkomsten met sprekers die ons tot bezinning brengen en waarmee flink gelachen kan worden, we bezoeken interessante bedrijven in de regio en organiseren inspirerende workshops en kennissessies voor onze leden. Daarnaast worden er jaarlijks een gezamenlijke meeting en buitenland trip voor alle leden uit het JONG! netwerk georganiseerd.

In tijden waarin de ontwikkelingen sneller gaan dan ooit, is een goed netwerk en de mogelijkheid om kennis en ervaringen te delen, belangrijker dan ooit! JONG! is een netwerkvereniging voor ondernemers en ambitieuze professionals in loondienst, voor kenniswerkers en vakmensen. Je echte leeftijd is niet van belang, je instelling wel! Ben je enthousiast geworden en wil je vrijblijvend een bijeenkomst bijwonen om, zodat je kunt ontdekken of JONG! bij je past? Neem dan contact met ons op, je bent van harte welkom!

Aankomende meetings

1. Kennis en gezelligheid

Om de 6 weken organiseert iedere JONG! vestiging een interessante meeting of inspirerend bedrijfsbezoek.

2. Verzorgde meetings

Gratis hapje bij aankomst van elke JONG! meeting en vaak ook nog een welkomsdrankje!

3. Lage kosten

Voor maar € 120,- per jaar bieden wij het complete programma aan.

4. Regionaal netwerk

Via de verschillende verenigingen hebben wij ook toegang tot een regionaal netwerk met gelijkgestemden

JONG!-ste aanwinst

 

[ultimatemember form_id=1334]

Ben jij Jong, Ondernemend, Nieuwsgierig en Gezellig?

Bestuur JONG! Waalre

[tc-team-members teamid=”197″]

Contactgegevens JONG! Waalre

JONG! Waalre
Heikantstraat 23
5581 VB Waalre

E-mail: info@jongwaalre.nl
Tel: 06-48926618

Neem Contact op met ons?

We zijn nu niet aanwezig, maar je kunt ons een bericht sturen en dan nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!