Bekijk onze leden Welkom bij JONG! Nuenen Bekijk onze foto's

JONG! Nuenen

De in 2016 opgerichte netwerkvereniging JONG! Nuenen telt inmiddels meer dan 80 leden en is hiermee in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste netwerkverenigingen van Nuenen.

JONG! Nuenen is één van de verenigingen uit het JONG! netwerk. JONG! heeft verenigingen in Nuenen, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre en Weert. Inmiddels zijn er meer dan 400 leden en iedere maand komen daar enthousiaste leden bij. De kracht van JONG! gaat verder dan Nuenen, je kunt namelijk kosteloos de bijeenkomsten van alle andere verenigingen bijwonen!

JONG! Nuenen heeft “Parkhotel Auberge Vincent” als thuisbasis.

In het dorpscentrum, direct gelegen aan het park, ligt Parkhotel Auberge Vincent. Een charmant hotel met een persoonlijke gastvrijheid. Gelegen onder Eindhoven en hierdoor bijzonder geschikt voor een zakelijk verblijf of juist een weekendje weg.

Het gemoedelijke dorp Nuenen ligt in een omgeving met prachtige bossen en weiden. Van Gogh liet zich er inspireren toen hij van 1883-1885 in Nuenen woonde en werkte. Het wereldberoemde schilderij de Aardappeleters heeft hij hier geschilderd.

Bij JONG! maak je zakelijke vrienden in plaats van vluchtige zakelijke contacten. We organiseren ongeveer om de 6 á 8 weken lokale bijeenkomsten met sprekers die ons tot bezinning brengen en waarmee flink gelachen kan worden, we bezoeken interessante bedrijven in de regio en organiseren inspirerende workshops en kennissessies voor onze leden. Daarnaast worden er jaarlijks een gezamenlijke meeting en buitenland trip voor alle leden uit het JONG! netwerk georganiseerd.

In tijden waarin de ontwikkelingen sneller gaan dan ooit, is een goed netwerk en de mogelijkheid om kennis en ervaringen te delen, belangrijker dan ooit! JONG! is een netwerkvereniging voor ondernemers en ambitieuze professionals in loondienst, voor kenniswerkers en vakmensen. Je echte leeftijd is niet van belang, je instelling wel! Ben je enthousiast geworden en wil je vrijblijvend een bijeenkomst bijwonen om, zodat je kunt ontdekken of JONG! bij je past? Neem dan contact met ons op, je bent van harte welkom!

Aankomende meetings

1. Kennis en gezelligheid

Om de 6 weken organiseert iedere JONG! vestiging een interessante meeting of inspirerend bedrijfsbezoek.

2. Verzorgde meetings

Gratis hapje bij aankomst van elke JONG! meeting en vaak ook nog een welkomsdrankje!

3. Lage kosten

Voor maar € 120,- per jaar bieden wij het complete programma aan.

4. Regionaal netwerk

Via de verschillende verenigingen hebben wij ook toegang tot een regionaal netwerk met gelijkgestemden

JONG!-ste aanwinst

 

[ultimatemember form_id=1320]

Ben jij Jong, Ondernemend, Nieuwsgierig en Gezellig?

Bestuur JONG! Nuenen

[tc-team-members teamid=”195″]

Contactgegevens JONG! Nuenen

JONG! Nuenen
Parkstraat 54
5671GH Nuenen

E-mail: info@jongnuenen.nl
Tel: 06-46037066

Neem Contact op met ons?

We zijn nu niet aanwezig, maar je kunt ons een bericht sturen en dan nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!