Inspiratie & Kennis Congres 2018: ‘Boost your skills, Upgrade your business!’

 In JONG! Netwerk, JONG! Tips, JONG! Valkenswaard

Inspiratie & Kennis Congres 2018, hét congres voor ondernemend Brabant! Voor alle zakelijke professionals die verder kijken dan zijn/haar eigen bureau. Georganiseerd door JONG! Valkenswaard voor ondernemers en professionals met als doelen: inspireren, delen van kennis en netwerken.

Het programma bestaat uit sprekers, powersessies en een netwerkborrel. Ook organiseren we een netwerklunch om het congres goed te beginnen. De hoofdsprekers van het Inspiratie & Kennis Congres (IKC) 2018 zijn Marco Aarnink (Print.com) & Steye van Dam (Omdenken). Verder kan iedere bezoeker van het IKC 2018 deelnemen aan twee van de acht Powersessies. Deze Powersessies kunnen voor het congres gereserveerd worden, vol = vol. Hierover ontvangen de bezoekers z.s.m. meer informatie. Volg ons (www.jongikc.nl) om op de hoogte te blijven van de inhoud van het IKC! De navolgende tijdsindeling kun je in je agenda noteren.

Vrijdag 26 oktober 2018
12:00 – Netwerklunch
13:00 – Inloop congres
13:30 – Start congres
17:40 – Einde congres/ start netwerkborrel

Voor JONG! leden hebben we een aantal kaarten voor het Inspiratie & Kennis Congres met een speciale prijs (€17,25) gereserveerd! OP=OP! Voor meer informatie zie hieronder.

Tickets
Tickets voor het IKC 2018 zijn nu verkrijgbaar via Theater De Hofnar!
Reguliere tickets kosten €34,50 p.p. Netwerklunch
Om de middag met een goed netwerkmoment te beginnen starten we de middag van het congres met een netwerklunch. Tickets voor de lunch zijn apart te bestellen.
Netwerklunch tickets kosten €10,- p.p.
JONG! Actiecode
Speciaal voor JONG! leden hebben we tijdelijk tickets met korting gereserveerd! De actiecode vind je in je inbox!
JONG! tickets kosten €17,25 p.p. Op = Op!Selecteer 1x JONG! prijs en vul de onderstaande actiecode bij de bestelling in en je krijg 50% korting op de entreeprijs op 1 ticket!

 

 

Bekijk al onze JONG! activiteiten in onze agenda ->

Recent Posts

Leave a Comment

Neem Contact op met ons?

We zijn nu niet aanwezig, maar je kunt ons een bericht sturen en dan nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!