Het programma Bestel tickets Speelman & Speelman "Trip down memory lane, muzikaal en humoristisch"

Speelman en Speelman is een cabaretduo, gevormd door Joost en Daan Speelman. Al meer dan 10 jaar vormen zij een duo op de planken in de theater. Bij veel mensen zijn ze ook bekend door het radioprogramma van Giel Beelen bij 3fm, waar zij de weekafsluiting deden met: Weekie wat een Weekie. 

Na tien jaar blikken Daan en Joost Speelman terug op hun carrière op de planken, een decennium vol succes en tegenslagen. En het gaat er op deze “trip down memory lane” muzikaal en humoristisch aan toe. 

Joost over Daan:

“Daan wordt vrolijk als hij zingt, dat heeft hij al van jongs af aan. Hij is de meest rebelse van ons twee en gaat altijd de andere kant op. Hij is niet per se tegendraads, maar wel altijd op zoek naar avontuur. We krijgen vaak de vraag of we nooit ruzie hebben met elkaar. Geloof me, heel soms hebben we ruzie en dan zou ik dat hoedje van hem het liefst over z’n oren trekken. Maar eigenlijk is het altijd te gek om samen op pad te zijn.”

Daan over Joost:

“Joost is druk, heel druk. Hij praat graag en veel en stuitert, terwijl hij dit doet, door de hele kamer heen. Zodra hij achter zijn piano duikt wordt hij gelukkig weer wat rustiger. Onze liedjes ontstaan, heel toepasselijk, ook altijd met de piano. Soms eerst een tekst en soms eerst een melodie. Zo ging het al toen we jong waren. Er is eigenlijk maar weinig veranderd, behalve dan dat we nu steeds meer te vertellen hebben. Want als dat niet meer zo is, ‘dan kappen we ermee’ zegt Joost altijd.”

Neem Contact op met ons?

We zijn nu niet aanwezig, maar je kunt ons een bericht sturen en dan nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!