Inspiratie & Kenniscongres Het programma

Programma

Het programma bestaat uit interessante sprekers, diverse kennissessies en na afloop een netwerkborrel. Om het congres goed te beginnen is er ook een netwerklunch voor geïnteresseerden. Hier kun je optioneel aan deelnemen en het is aan te schaffen via de officiële kaartverkoop van het Munttheater.

De hoofdsprekers van het Inspiratie en Kenniscongres (IKC) 2022 programma zijn Maarten van der Weijden en Speelman & Speelman. De dagvoorzitter van de inspirerende middag is Martine Hauwert.

Iedere bezoeker van het IKC kan tijdens een tussenprogramma deelnemen aan 2 verschillende kennissessies. Om deel te kunnen nemen aan de sessies moet vooraf een keuze gemaakt worden. De sprekers van deze sessies zullen zich nog via de website bekend maken en zodra alle sprekers bekend zijn zal er een email verstuurd worden, waarin de keuze gemaakt kan worden. Bij iedere kennissessie is een maximaal aantal plaatsen beschikbaar, zodra deze vol zit moet er een tweede keuze gemaakt worden.

De dag wordt afgesloten met een gezellige netwerkborrel.

12:30 – 13:45 Netwerklunch

Om de dag goed te beginnen, organiseren wij voorafgaand aan het “officiële” gedeelte een netwerklunch. Deze lunch wordt mede mogelijk gemaakt door Gielen Catering & Cooking. Hier kun je optioneel aan deelnemen en het is aan te schaffen via de officiële kaartverkoop van het Munttheater. De eigen bijdrage van de netwerklunch zal € 15 p.p. bedragen. 

13:30 – 14:00 Ontvangst en inloop van de bezoekers

Op dit tijdstip gaan de deuren open voor de reguliere bezoekers (die niet hebben deelgenomen aan de netwerklunch). 

14:00 – 14:30 Openingswoord Martine Hauwert en openingsact Nigel Otermans

Martine Hauwert: Met meer dan 15 jaar podium ervaring weet Martine als geen ander het publiek aan te voelen. Door haar ervaring spreekt zij de taal van het bedrijfsleven, begrijpt zij snel wat er speelt en vertaalt dat, in prettig verlopende bijeenkomsten. Ook in aanloop naar het evenement is Martine voor haar opdrachtgevers een sparringpartner, die meedenkt over de juiste opbouw van uw evenement. Altijd in een persoonlijk contact.

martinehauwert

Nigel Otermans: De liefde voor goochelen begon op 11 jarige leeftijd. Toen een vriend een truc liet zien was hij helemaal verkocht. Sinds dat moment is Nigel dagelijks bezig met het verzinnen en repeteren van trucs en acts. Hij heeft meerdere prijzen gewonnen waaronder Nederlands Jeugdkampioen Toneelgoochelen en Finalist bij Kunstbende Theater. Ook treedt hij wekelijks op bij gala’s/bedrijven en heeft hij in de bioscoopfilm: “Circus Noël” gespeeld als illusionist. U kunt hem waarschijnlijk kennen van de “Medammecour on tour”” waarmee hij in alle limburgse theaters heeft gestaan of van de bekende jeugdserie “Brugklas”.

nigelotermans

14:30 – 15:20 Maarten van der Weijden

Maarten van der Weijden won in 2008 het olympisch goud bij de 10 km open water zwemmen. Hij is de enige Olympisch kampioen die, voordat hij kampioen werd, kanker heeft gehad. Maarten kreeg in 2001 de diagnose kanker en had het geluk te herstellen.

Het zit in hem dat hij altijd beter wil worden. Hij wil graag anderen inspireren om ook het beste uit zichzelf te halen. Maarten heeft zijn eigen stichting, de Maarten van der Weijden Foundation. In minder dan een jaar heeft de stichting ruim 11 miljoen euro ingezameld voor kankeronderzoek. Maarten zwom hiervoor de Elfstedentocht in 2018 en 2019.

maartenvdweijden

15:35 – 16:20 Kennissessies deel 1   |  16:30 – 17:20 Kennissessies deel 2

17:30 – 18:30 Speelman en Speelman

Speelman en Speelman is een cabaretduo, gevormd door Joost en Daan Speelman. Al meer dan 10 jaar vormen zij een duo op de planken in de theater. Bij veel mensen zijn ze ook bekend door het radioprogramma van Giel Beelen bij 3fm, waar zij de weekafsluiting deden met: Weekie wat een Weekie. Na tien jaar blikken Daan en Joost Speelman terug op hun carrière op de planken, een decennium vol succes en tegenslagen. En het gaat er op deze “trip down memory lane” muzikaal en humoristisch aan toe. 

speelmanspeelman

Vanaf 18:30 Netwerkborrel (met hapjes) in Rabobank Theatercafe

Afsluitend programma in het Rabobank Theatercafé. Onder het genot van een hapje en een drankje

Neem Contact op met ons?

We zijn nu niet aanwezig, maar je kunt ons een bericht sturen en dan nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!