Het programma Bestel tickets Inspiratie & Kenniscongres 17 juni 2022 - Munttheater Weert

Elke dag krijgen we te maken met een ander. Als collega, klant, leverancier, zelfstandig ondernemer, vriend, vriendin, familie of bekende. In real-life, via social media, online-kanalen of telefoon.

Vanuit onze opvoeding, opleiding, werkervaring, overtuigingen, conditioneringen en door dat wat we meemaken, kijken we allemaal op onze eigen manier naar de wereld. Soms bewust en vaak onbewust. Op basis daarvan vormen we onze eigen waarheid en mening.

Ben jij je bewust van de meningen die je (onbewust) vormt en jouw manier van reageren op anderen?

Hoe ga jij zelf om met de mening van een ander?

Zorgt het voor bevestiging en sterkt het je in je zelfvertrouwen? Word je er extra gemotiveerd van als anderen positief op jou reageren? Voel je dankbaarheid en verbinding als je je omringt met gelijkgestemden?

Hoe ga je om met meningen of reacties die je emotioneel uit balans brengen?

Doe je alsof het je niet uitmaakt, terwijl je merkt dat het je diep van binnen raakt? Trek je een muur op en kun je daardoor niet nader tot elkaar komen? Merk je dat je over je eigen grenzen gaat, omdat je het goed wilt doen voor de ander? Zorgt de mening van een ander voor pleasegedrag? Trek je het je persoonlijk aan als iemand een kritische opmerking maakt en kun je er zelfs wakker van liggen? Voel je je soms aangevallen en ga je in de verdediging?

Dan is deze kennissessie iets voor jou!

  • Tijdens deze interactieve kennissessie creëren we bewustwording in jouw eigen gedrag en de invloed die je hebt op het omgaan met de mening van een ander.
  • Je krijgt handvatten in het kunnen blijven verbinden met de ander, óók als je beiden een andere visie of mening hebt.
  • Zodat je jezelf kunt zijn én je de ander ook de ruimte geeft om zichzelf te mogen zijn.
  • Zodat alle meningen oké zijn en je zelf regie kunt pakken op jouw reactie en emoties.
philstals
Neem Contact op met ons?

We zijn nu niet aanwezig, maar je kunt ons een bericht sturen en dan nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!