Het programma Bestel tickets Martine Hauwert "Presenteren is een vak apart"

Het lijkt allemaal zo simpel; we communiceren uiteindelijk de hele dag. Maar juist daar gaat het vaak mis.

Uw boodschap begrijpelijk maken en deze doeltreffend neerzetten met als doel om te verbinden dat is mijn kracht. Of het nu gaat om een evenement, video, Radio of TV-programma. Het vertellen van uw verhaal en het neerzetten van een presentatie met de juiste ‘tone of voice’.

Want alleen door op de juiste manier met elkaar het gesprek aan te gaan kom je in contact met elkaar. Door echt te luisteren naar elkaar ontstaat er een dialoog die duidelijkheid schept en ruimte geeft voor nieuwe inzichten. Dat vind ik een fascinerend proces.

Mijn nieuwsgierigheid en het willen delen van verhalen geeft ruimte om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Elke dag weer opnieuw.

Soms vanuit een bestaand format of evenement maar ook regelmatig door open te staan voor het leven. Communicatie en het communiceren met elkaar staan hierbij voor mij centraal, verbaal als ook non-verbaal.

Mijn werkwijze is gebaseerd op nieuwsgierigheid, meer dan 15 jaar media ervaring, enthousiasme en een goede portie empathisch vermogen, daarnaast is een gedegen en goede voorbereiding zeer belangrijk voor mij. Alleen zo kom je samen tot een goed eindresultaat.

Ik ontmoet jullie graag op 17 juni in het Munttheater!

Neem Contact op met ons?

We zijn nu niet aanwezig, maar je kunt ons een bericht sturen en dan nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!