Het programma Bestel tickets Inspiratie & Kenniscongres 17 juni 2022 - Munttheater Weert

JONG! Inspiratie & Kenniscongres

Het Inspiratie en Kenniscongres (JONG! IKC), is hét congres voor ondernemend Limburg en Brabant. Voor alle zakelijke professionals die verder kijken dan zijn/haar eigen bureau. Het congres wordt georganiseerd door JONG!, voor ondernemers en professionals met als doelen: inspireren, delen van kennis en netwerken. De beste ideeën, sprekers én netwerk voor professionals die op zoek zijn naar nieuwe inzichten en inspiratie voor meer zakelijk én persoonlijk succes.

Het Inspiratie en Kennis Congres is in 2017 voor het eerst georganiseerd door JONG! Valkenswaard in de Hofnar waarbij ruim 300 gasten aanwezig waren. Al snel bleek er een grote interesse te zijn voor een vervolg wat ook in 2018 in Valkenswaard plaatsvond. Voor de editie van 2022 heeft JONG! Weert haar handen ineen geslagen en zijn aan de slag gegaan voor een nieuwe editie van het IKC. Deze zal vrijdag 17 juni in het Munttheater in Weert plaatsvinden.

Het IKC is niet alleen voor alle verenigingen en leden van JONG!, maar vooral ook voor andere geïnteresseerden om naar deze speciale bijeenkomst te komen.

Hoofdsprekers

maartenvdweijden
speelmanspeelman
martinehauwert

Programma


Het programma bestaat uit sprekers, powersessies en een netwerkborrel.

De middag zal voor geïnteresseerden rond 12.30uur starten met een lunch voor degene die daarin geïnteresseerd is en op een informele manier met andere ondernemers en ondernemende mensen in contact wilt komen.

Na de lunch is er vanaf 14.00 uur een middagprogramma waarbij 2 zeer inspirerende sprekers het alle aanwezige inspireren en daarbij ook hun eigen kennis en ervaringen kunnen delen. Tussen de twee hoofd-gast-sprekers zullen nog enkele inspirerende ondernemers hun ervaringen kunnen delen op een interactieve manier, door bijvoorbeeld een workshop of kennissessie. 

Kennisssessies

Klik op de afbeelding om meer informatie te lezen over de kennissessies.

joeybrouns3
philstals
kirstenderoo
ernavanpoppel
judithbrouns
celinepeters
ricovanlent
eefjebuma
jornschaffer
maartenkirkels
henk-vanetie
abenenslag

Side acts

nigelotermans
semmeevis

Mede mogelijk gemaakt door:

Sponsoren

Locatie

Munttheater Weert
Collegeplein 3
6001 HN Weert
Tel: 0495 513575

Neem Contact op met ons?

We zijn nu niet aanwezig, maar je kunt ons een bericht sturen en dan nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!