JONG! IKC

Het Inspiratie en Kennis Congres is in 2017 voor het eerst georganiseerd door JONG! Valkenswaard in de Hofnar waarbij ruim 300 gasten aanwezig waren. Al snel bleek er een grote interesse te zijn voor een vervolg wat ook in 2018 in Valkenswaard plaatsvond. Voor de editie van 2020 heeft JONG! Weert haar handen ineen geslagen en zijn aan de slag gegaan voor een nieuwe editie van het IKC op 19 of 20 maart.

Zakelijke vrienden
“Met gelijkgestemden sparren we over alledaagse zaken en bieden we de mogelijkheid om je netwerk uit te breiden zonder al te veel de nadruk te leggen op acquisitie”. Aldus oprichter Sake Kingma. “De meetings zijn altijd inspirerend en worden afgesloten met een netwerkborrel. Bij JONG! maak je zakelijke vrienden in plaats van vluchtige zakelijke contacten”. Meer informatie over JONG1 vind je op de “pagina over JONG!”

JONG! IKC
Het Inspiratie en Kennis Congres (JONG! IKC), is hét congres voor ondernemend Limburg en Brabant. Voor alle zakelijke professionals die verder kijken dan zijn/haar eigen bureau. Het congres wordt georganiseerd door JONG!, voor ondernemers en professionals met als doelen: inspireren, delen van kennis en netwerken.

Het IKC is niet alleen voor alle verenigingen en leden van JONG!, maar vooral ook voor andere geïnteresseerden om naar deze speciale bijeenkomst te komen.

Programma
Het programma bestaat uit sprekers, powersessies en een netwerkborrel.

De middag zal rond 12.30uur starten met een lunch voor degene die daarin geïnteresseerd is en op een informele manier met andere ondernemers en ondernemende mensen in contact wilt komen. Na de lunch is er een middagprogramma waarbij 2 zeer inspirerende sprekers het alle aanwezige inspireren en daarbij ook hun eigen kennis en ervaringen kunnen delen. Tussen de twee hoofd-gast-sprekers zullen nog enkele kleinere inspirerende ondernemers hun ervaringen kunnen delen op een interactieve manier, door bijvoorbeeld een workshop. 

Datum

De beoogde datum en locatie is op donderdag 19 of vrijdag 20 maart 2020

Sponsoren
De kosten van het IKC worden deels bekostigd door de verkoop van tickets voor toegang tot het IKC. De entree voor JONG!-leden is € 17,50 en voor niet-leden € 27,50.
De lunch zal als optie toegevoegd worden en is dus geen verplichting, maar deze kost € 15,- voor iedereen.

Lid worden van JONG!
JONG! Is een netwerkvereniging voor ondernemers en ambitieuze professionals in loondienst, voor kenniswerkers en vakmensen. Je echte leeftijd is niet van belang, je instelling wel! Eén ding hebben alle leden gemeen; ze zijn Jong, Ondernemend, Nieuwsgierig en Gezellig.

Combineer jij graag business met pleasure en ben je nieuwsgierig geworden naar wat JONG! jou biedt? de JONG! verenigingen is ook online te vinden via Facebook, Linkedin, Instagram en Twitter. Voor meer informatie neem contact op via het contactformulier en sluit je aan bij JONG!

Sponsormogelijkheden

I am Sprekers volgen nog

Sprekers IKC 2020

Sprekers volgen nog

Sponsoren

Neem Contact op met ons?

We zijn nu niet aanwezig, maar je kunt ons een bericht sturen en dan nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Niet leesbaar? Verander text captcha txt