Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

JONG! Thuis voor de buis Quiz

11 december 2020, 19:00 - 23:30 CET

Door de corona ziet het programma van 2020 er heel anders uit en zullen we een aantal meetings moeten verplaatsen naar 2021. We hebben ondanks de corona-beperkingen toch nog iets leuks op de agenda weten te plaatsen. In samenwerking met alle JONG! Verenigingen hebben we voor jullie een live quizavond op vrijdag 11 december.

Het beloofd een gezellige en feestelijke avond te worden, met veel competitie. Iedereen kan online meedoen en thuis vanaf de bank een gezamenlijke toost uitbrengen. Degene die zich aanmelden ontvangen tijdig gegevens om in te loggen op 11 december. De JONG! Thuis voor de buis Quiz is live te volgen en ook de uitslagen worden direct gedeeld.
 

Meedoen met de Thuis voor de Buis Quiz is super-makkelijk! Winnen is lastiger…

Om de Thuis voor de Buis Quiz te kunnen spelen heb je maar een aantal dingen nodig. Allereerst een stabiele internetverbinding om de live-stream te kunnen volgen. Deze live-stream kun je na het inloggen zien op je smart TV, een tablet of je laptop. Daar speelt zich de show dus op af. Daarnaast heb je één smartphone nodig die dient als stemkastje of quizzcontroller. Als je inlogt kom je in een scherm waarop de vragen komen te staan en de antwoordmogelijkheden. Daarmee stuur je de antwoorden op de vragen door die tijdens de show worden gesteld. Het enige dat je verder nog nodig hebt is goede zin, gemotiveerde teamleden en gezonde strijdlust. Wij doen de rest!

Meld je aan om mee te doen met de allerleukste quiz van 2020!

Pak jij met jouw team de overwinning en gaan jullie er vandoor met de fraaie prijzen?
Laat via onderstaande knoppen weten of je mee wilt doen met de quiz. Er zal vanuit de stichting in de komende weken nog een mail volgen met alle informatie die je nodig hebt en daarbij de spelregels. Zodat iedereen zich tijdig aan kan melden met een eigen team.

Doe mee met je eigen team

De team-samenstelling zal nog even afhankelijk zijn van de coronamaatrdegelen die gelden op 11 december, maar je kunt altijd meedoen. Maak een geheel eigen team met je gezin, vrienden, collega’s of JONG! collega. De grootte van je team is dus afhankelijk van het maximaal toelaatbaar aantal personen die bij elkaar mogen komen volgens de regels van de overheid.

Locatie

Thuis voor de Buis

Leave a Comment

Neem Contact op met ons?

We zijn nu niet aanwezig, maar je kunt ons een bericht sturen en dan nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Niet leesbaar? Verander text captcha txt