Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

JONG! Weert | Grill & Chill @ Mainwork

23 augustus 2019, 17:30 - 21:30

Op vrijdag 23 augustus JONG! Weert te gast bij Mainwork te Weert. 

Tijdens deze avond zal JONG! Weert lid Udo Matthes beginnen met een presentatie over Mainwork gevolgd door een rondleiding door het nieuwe pand van Mainwork. Mainwork is de specialist in het samenbrengen van vraag- en aanbod in de arbeidsmarkt met ruim 25 jaar ervaring. Dat vereist gedegen kennis hoe de werkgevers-, maar zeker ook de werknemerskant, in elkaar steekt.

Zoals jullie gewend zijn, zorgen we altijd voor iets te eten. Bij deze avond zul je zeker niks tekort komen, want we hebben ervoor gezorgd dat je gedurende de hele avond kan eten vanaf een Fiësta Grill. Fiësta Grill bereidt in grote paella pannen “live” heerlijke Bourgondische gerechten. 

Deze avond worden jullie voorzien van onbeperkt eten en drinken. Hiervoor vragen wij een eigen bijdrage van € 15,- p.p. voor leden en € 20,- p.p. voor niet-leden. Dit kan voorafgaand aan de avond op locatie worden voldaan, zowel contant als per pin. Mochten er bepaalde allergie- of dieetwensen zijn, dan horen wij dit uiteraard graag. Het belooft wederom een gezellige en bourgondische avond te worden. 

Programma 
18.30 – 19.00 uur | Inloop met een drankje
19.00 – 19.30 uur | Eten – Fiësta Grill
19.30 – 20.15 uur | Presentatie Udo Matthes + rondleiding Mainwork
Vanaf   20.15 uur | Borrelen en nog wat eten van de Fiësta Grill

Gegevens

Datum:
23 augustus 2019
Tijd:
17:30 - 21:30
Evenement Categorie:
Neem Contact op met ons?

We zijn nu niet aanwezig, maar je kunt ons een bericht sturen en dan nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Niet leesbaar? Verander text captcha txt