Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

JONG! Veldhoven Nieuwjaarsborrel + ALV

24 januari, 17:30 - 22:30

Het nieuwe JONG! jaar is weer begonnen! Hierbij willen wij je dan ook het aller beste voor 2020 wensen, zowel zakelijk als privé.

Traditiegetrouw wordt het nieuwe jaar afgetrapt met de JONG! Nieuwjaarsborrel en Algemene Leden Vergadering. Zoals al eerder aangekondigd vindt dit plaats op vrijdag 24 januari bij San Remo. Net als afgelopen jaar is de ALV bij ons geen saaie bedoeling maar juist een onwijs gezellig onderdeel van de avond. Uiteraard kent de ALV ook een officieel gedeelte, maar wij hebben weer ons uiterste beste gedaan om hier een ludieke draai aan te geven en dit zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Hoe we dit hebben gedaan zien jullie uiteraard pas op de avond zelf!

De rest van de avond hebben we vrij gehouden zodat er veel ruimte is om met elkaar in contact te komen en alle plannen en goede voornemens voor het nieuwe jaar te bespreken. We brengen gezamenlijk een toost uit om 2020 bruisend van start te gaan, en zal hiermee tevens de feestelijke Nieuwjaarsborrel beginnen. Wij zorgen weer voor een culinair hoogstandje (drank is deze avond voor eigen rekening) en Kevin Fox zorgt net als vorig jaar voor een muzikaal hoogtepunt! Kortom, een goede start van 2020 en van weer een inspirerend JONG! jaar, waarin we tevens ons 5 jarig jubileum vieren!

Programma
17.30 uur 
Ontvangst
18.45 uur Openingswoord
19.00 uur Algemene ledenvergadering
19.30 uur Proosten op het nieuwe jaar en start nieuwjaarsborrel

Adres
Dorpstraat 17A
5504 HA  Eindhoven

Tot vrijdag 24 januari!

Gegevens

Datum:
24 januari
Tijd:
17:30 - 22:30
Evenement Categorie:
Neem Contact op met ons?

We zijn nu niet aanwezig, maar je kunt ons een bericht sturen en dan nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Niet leesbaar? Verander text captcha txt