Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

JONG! Veldhoven meets UNA Business Club

10 mei, 17:30 - 23:00

De gezamenlijke meeting is nog maar net achter de rug of er staat alweer een nieuwe activiteit op de agenda. Op vrijdag 10 mei zijn we te gast bij de Business Club van de Veldhovense voetbalvereniging UNA voor een leuke avond waarbij gezondheid, sportiviteit en gezelligheid centraal staan.

Voor deze avond heeft JONG! Veldhoven de krachten gebundeld met de Business Club van UNA. Tijdens deze avond krijgen de leden van beide netwerkclubs de kans om op een leuke manier kennis met elkaar te maken én kennis met elkaar te delen.

De avond zal worden afgetrapt door lifestylecoach Dennis Akkermans. Hij heeft als missie om de wereld gezonder en gelukkiger te maken aan de hand van gezonde voeding. Tijdens zijn presentatie zal hij meer vertellen over zijn werkwijze en welke resultaten daarmee worden behaald.

Hierna gaan we in gemengde groepen strijden voor de felbegeerde 1e plaats tijdens de pubquiz. In verschillende ronden wordt jullie kennis over uiteenlopende thema’s op de proef gesteld. Kennis delen, samenwerken en elkaar leren kennen zijn hierbij belangrijke aspecten om gezamenlijk tot die nummer 1 positie te komen! Uiteraard sluiten we de avond af met een gezellige netwerkborrel.

Gegevens

Datum:
10 mei
Tijd:
17:30 - 23:00
Evenement Categorie:

Organisator

JONG! Veldhoven
E-mail:
info@jongveldhoven.nl
Website:
jongveldhoven.nl
Neem Contact op met ons?

We zijn nu niet aanwezig, maar je kunt ons een bericht sturen en dan nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Niet leesbaar? Verander text captcha txt