Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

JONG! Valkenswaard | Meeting & Workshop met BreakingHabits

26 september 2019, 16:30 - 21:00

De volgende meeting van JONG! Valkenswaard komt er weer aan! Op donderdag 26 september krijgen wij bezoek van Breaking Habits! 🙂

Zij gaan ons laten zien dat organisaties en hun medewerkers met écht contact het verschil kunnen maken. Breaking Habits haar idee over gastvrijheid is in de basis: verwachtingen overtreffen, met oprechte aandacht voor de ander. Zij optimaliseren het contact tussen mensen met behulp van training, begeleiding en advies. Het resultaat is dat organisaties, hun klanten en medewerkers elkaar beter begrijpen, de onderlinge samenwerking verbetert en het werkplezier verhoogt!

Hospitality The Game
Mensen willen wel veranderen, maar niet veranderd worden. Breaking Habits biedt een baanbrekende en interactieve manier om de impact van gedrag richting de klant én elkaar te laten ervaren. In The Hospitality Game spelen we een serious game, waarin iedere speler klant is, maar ook een klant heeft. Daarmee ervaren deelnemers op een unieke manier het resultaat van een goede samenwerking en klantgerichtheid.

Programma
17:30 uur Inloop
18:15 uur Welkom!
18:30 uur Start Breaking Habits – Hospitality The Game
21:00 uur JONG! (netwerk)borrel

Aanmelding
Deze meeting mag je niet missen! Voor deelname is aanmelding verplicht! Aanmelden kan via de knoppen bovenaan deze uitnodigingsmail, een mailtje, of bij een van de bestuursleden van JONG! Valkenswaard.

Wil je iemand laten proeven wat JONG! is via deze meeting? Mail ons de contactgegevens en wij verzorgen een uitnodiging.

Adres
Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard
www.hofnar.nl

Gegevens

Datum:
26 september 2019
Tijd:
16:30 - 21:00
Evenement Categorie:
Neem Contact op met ons?

We zijn nu niet aanwezig, maar je kunt ons een bericht sturen en dan nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Niet leesbaar? Verander text captcha txt