Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

JONG! Valkenswaard | Table du Sud bedrijfsbezoek

6 mei, 17:30 - 21:00

Table du Sud

Table du Sud: in 2014 begonnen doordat de broers Evert en Teun Antonissen op jonge leeftijd in de garage van hun ouderlijk huis een bartafeltje voor eigen gebruik maakten. Binnen een mum van tijd groeide het bedrijf exceptioneel en inmiddels gaat het niet meer om een schuurtje, maar om 2 bedrijfshallen en 3 showrooms.

Table du Sud maakt meubels die de klant zelf samenstelt: de afmeting, het materiaal en de kleur. Waar het 8 jaar geleden nog ging om een tafeltje voor eigen gebruik, leveren ze nu meubels door heel Nederland, en dat allemaal met een hoofdkantoor in het mooi Heeze, hier om de hoek dus!

Als kers op de taart wonnen de 2 jonge ondernemers recentelijk de Oryx prijs van het Financieel Dagblad en ontvingen zij de bronzen FD Gazellen award: dé prijs voor snelst groeiende bedrijven in Nederland.

Programma en locatie
De meeting begint zoals je van ons gewend bent met een inloop en buffet vanaf 17:30 uur. Vervolgens gaan we luisteren naar het verhaal van Table du Sud en krijgen we een kijkje in de keuken. We sluiten traditiegetrouw af met de Netwerkborrel!

De meeting vindt plaats op het hoofdkantoor in Heeze:
De Koolakkers 12
5591 RD Heeze

 

Aan- en afmelden
Ook voor deze meeting zorgen wij voor een buffet, dat is afgestemd op een aantal aanmeldingen. Om voedselverspilling tegen te gaan, vragen we dan ook vriendelijk je tijdig aan te melden, namelijk uiterlijk tot één week voor de meeting. Mocht je alsnog niet kunnen komen, dan dien je je uiterlijk 5 dagen voor de meeting af te melden.

Heb je je wel aangemeld voor de meeting, maar kom je niet? Dan zijn wij helaas genoodzaakt 10 euro bij je in rekening te brengen voor het buffet dat voor jou is besteld.

Gegevens

Datum:
6 mei
Tijd:
17:30 - 21:00
Evenement Categorie:

Leave a Comment

Neem Contact op met ons?

We zijn nu niet aanwezig, maar je kunt ons een bericht sturen en dan nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!