Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

JONG! Valkenswaard | Hans van Breukelen ‘De kunst van het presteren’ – Interactief seminar

6 maart, 17:00 - 22:00

Vrijdag 6 maart vindt de volgende JONG! meeting plaats, en wel een hele bijzondere! Op de prachtige locatie van het Rijtuigenmuseum ontvangen we namelijk niemand minder dan Hans van Breukelen.

Over Hans van Breukelen
Hans van Breukelen (1956) kennen we natuurlijk allemaal als voormalig keeper van o.a. PSV en Het Nederlands Elftal, maar ook na zijn voetbalcarrière heeft Van Breukelen niet stilgezeten. Nadat Van Breukelen afscheid nam van het voetbal, is hij zich gaan richten op een maatschappelijke loopbaan, met als centraal thema: succes is maakbaar. Hij schreef drie managementboeken, waarin hij topsport vergelijkt met presteren in het bedrijfsleven en sinds 2018 is hij actief als Comebackcoach en begeleider van inspiratiesessies. Medio 2019 keerde Van Breukelen bovendien terug bij PSV, waar hij is toegetreden tot de Raad van Commissarissen.

Over het seminar

De kunst van het presteren – blijf jezelf continu ontwikkelen

Heb jij ook wel eens het gevoel dat je nog niet alles uit jezelf, je team of jouw organisatie hebt gehaald? Dat er nog zoveel meer mogelijk is? Dat je net dat ene bruggetje nodig hebt om verder te komen? Je bent niet de enige: zo’n 80% van alle Nederlandse werknemers ervaart op dit moment onvoldoende geluk en uitdaging in zijn of haar werk! Hoe breng je jezelf en je collega’s in een flow van bevlogenheid? Dat gaat Van Breukelen ons in dit seminar leren!

In het seminar gaan we o.a. leren:

  • Hoe krijg ik weer vat op mijn creatie- en realisatiekracht?
  • Hoe kom je terug van weggeweest?
  • Hoe komt het dat ik aan veerkracht heb ingeboet? en;
  • Hoe reken ik af met risicomijding en faalangst?

Na het seminar krijgen alle aanwezigen bovendien het managementboek ‘Maak je comeback’ van Hans van Breukelen uitgereikt. 

Om het maximale uit het seminar te halen, vragen we je vriendelijk om alvast over de volgende stellingen na te denken:

  • “Het individueel belang gaat altijd voor het teambelang.”  
  • “De teamprestatie wordt voor meer dan 60% bepaald door de leidinggevende.”

Deze stellingen zullen in het seminar aan bod komen.

Stel zelf je vraag!

Tijdens dit seminar willen wij je graag de gelegenheid geven om vragen te stellen aan Hans. Wat heb je altijd al willen weten van of over Hans? Wat wil je nog leren? Stuur je vragen voorafgaand aan de meeting per mail naar info@jongvalkenswaard.nl. 

Over het Rijtuigenmuseum
Het Rijtuigenmuseum in Valkenswaard vormt het decor van dit seminar. Het is een mooie, karakteristieke locatie, waar de familie Van den Heuvel al generaties lang een bijzondere collectie van authentieke rijtuigen tentoonstelt. Na afloop van het seminar, wordt er door de familie Van den Heuvel een rondleiding door het museum verzorgd, zodat je al deze authentieke voertuigen kunt aanschouwen! 

 

Meer dan JONG! alleen
Voor deze meeting zijn niet alleen JONG! leden uitgenodigd. Om het netwerken ook buiten onze eigen JONG! vereniging te stimuleren, hebben we voor deze meeting ook de leden van alle andere netwerkverenigingen uit Valkenswaard en de leden van de Gemeenteraad uitgenodigd.

Voor JONG! leden is de toegang gratis. Niet-JONG! leden betalen € 40,00 entree. In deze prijs is inbegrepen: het buffet, het seminar van Van Breukelen en de rondleiding door het Rijtuigenmuseum. De consumpties tot de borrel zijn in deze prijs inbegrepen. Consumpties tijdens de borrel zijn, zowel voor JONG!-leden als voor niet-JONG!-leden, voor eigen rekening. Van elk toegangskaartje gaat € 5,00 naar het goede doel dat ook gesteund wordt door Hans van Breukelen, namelijk Support Casper. Een stichting die onderzoek doet naar het genezen van alvleesklierkanker (https://www.supportcasper.nl/).

Details

Het programma is als volgt:

17:30 – inloop met buffet

18:30 – openingswoord JONG!

18:45 – aanvang Seminar Hans van Breukelen

20:15 – einde seminar, pauze

20:30 – aanvang borrel en rondleiding in etappes

 

De meeting zal dus plaatsvinden op het volgende adres:

Rijtuigenmuseum Valkenswaard
Molenstraat 200
5554 TT Valkenswaard

Aanmelden
Voor meer informatie stuur een mail naar info@jongvalkenswaard.nl!

Gegevens

Datum:
6 maart
Tijd:
17:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Rijtuigenmuseum Valkenswaard
Molenstraat 200
Valkenswaard, 5554 TT Nederland
Neem Contact op met ons?

We zijn nu niet aanwezig, maar je kunt ons een bericht sturen en dan nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Niet leesbaar? Verander text captcha txt