Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

JONG! Valkenswaard | Chantal van den Berg – Clinic Neuromarketing

28 mei 2021, 19:15 - 21:00

Wist je dat we nog veel te weinig gebruik maken van de ingenieuze werking van de hersenen in ons bedrijf? En dat we daardoor omzet missen en tijd verspillen? De werkelijkheid over ons eigen denken en gedrag is namelijk volstrekt anders dan het brein ons doet geloven. Een onderdeel dat steeds belangrijker wordt als we commercieel bezig zijn in ons bedrijf.

Hoe zou het zijn als je maar twee video’s nodig hebt waardoor extra overtuigen overbodig wordt? Of als de netwerkgesprekken die je voert mensen magischerwijs om een afspraak met jou laat smeken? Wat zou dat voor jouw bedrijf betekenen?

Dát ga jij leren tijdens onze volgende meeting van 28 mei vanaf 19:15 uur!

Drs. Chantal van den Berg
Drs. Chantal van den Berg is expert op het gebied van Neuromarketing en gaat je in haar lezing niet alleen inzichten- maar ook de antwoorden geven op deze vragen. Op basis van meer dan een decennium aan ervaring in dit vakgebied vertaalt ze principes en technieken uit de Neuromarketing naar de praktijk voor elk soort bedrijf. Zodat je ze direct zelf in je bedrijf kunt toepassen om je invloed en overtuigingskracht op klanten en medewerkers te vergroten.Nieuwsgierig geworden na het bovenstaande? Meld je dan zeker aan voor deze meeting, want je gaat een hoop leren!

Inhoud van de meeting

Tijdens deze meeting ga je dus alles leren over Neuromarketing! We beginnen natuurlijk met te leren wát Neuromarketing precies is en hoe ons brein hiermee werkt. Vervolgens belicht Chantal hoe Neuromarketing jouw bedrijf of het bedrijf waarin jij werkt helpt en hoe je Neuromarketing ook tijdens het netwerken succesvol kunt inzetten. Tot slot belicht zij het onderscheidend vermogen van Neuromarketing en hoe jij daarmee klanten, relaties of gesprekspartners kunt overtuigen, zónder te ‘overtuigen’. Kortom: dit wil je niet missen!

Programma

19:15: digitaal ontvangst door drs. Chantal van den Berg
19:30: aanvang clinic
20:30: einde officiële gedeelte en aanvang digitale borrel en gelegenheid tot napraten


Aanmelden
Al het bovenstaande lijkt ons reden genoeg om je aan te melden voor de meeting! Dit belooft namelijk een inspirerende en energieke meeting te worden! De meeting vindt plaats op 28 mei 2021 van 19:15 tot 21:00 uur. In verband met de geldende coronamaatregelen, vindt deze meeting online plaats.

Deze meeting is gratis toegankelijk voor alle JONG! leden. Meld je aan door een mail te sturen naar info@jongvalkenswaard.nl en je ontvangt een uitnodiging voor de online meeting.

 

Gegevens

Datum:
28 mei 2021
Tijd:
19:15 - 21:00
Evenement Categorieën:
, , , , ,
https://sprekerchantal.nl/

Organisator

JONG! Valkenswaard
E-mail:
info@jongvalkenswaard.nl
Bekijk de site van Organisator

Leave a Comment

Neem Contact op met ons?

We zijn nu niet aanwezig, maar je kunt ons een bericht sturen en dan nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!