Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

JONG! Valkenswaard – Coosto & Algemene Leden Vergadering

15 maart, 17:30 - 19:30

15 maart is het zover! De eerste thuisbasis meeting van JONG! Valkenswaard in 2019! Een inspirerende meeting (+ALV) bij onze nieuwe thuisbasis. Dit mag je niet missen! Heb je je nog niet aangemeld? Meld je dan NU aan!

Coosto
Het begon allemaal op de campus van de TU Eindhoven in 1998. Met slechts een aantal computers en een internetverbinding, hadden Rob de Wit, Toine Verheul en Frank Scheelen – de oprichters van Coosto – één doel voor ogen. Het online gesprek in kaart brengen. Het idee groeide uit tot een volwassen organisatie met vandaag de dag meer dan 130 medewerkers. En die organisatie heet Coosto.

Onze missie
Coosto, dat zijn wij. Aangenaam. Een naam geïnspireerd door diepzeeduiker Jacques-Yves Cousteau. We duiken in de wereld van social media data en brengen deze samen met de wereld van bedrijven en organisaties. We maken online data niet alleen inzichtelijk, maar vooral begrijpelijk. Menselijk. We helpen je verder. Zodat je je doelgroep beter begrijpt, je reputatie beschermt en inspeelt op de online wereld van vandaag.

Waarom is dat belangrijk? Mensen bewegen zich steeds meer in de online wereld. Praten met elkaar. Over elkaar. Maar ook over producten, diensten of bedrijven. Met Coosto zorgen wij ervoor dat je deel kunt nemen aan dat gesprek, ongeacht welk medium. Wij geven je de mogelijkheid om in te spelen op vragen, klachten of crisissituaties. Daarmee houd je klanten tevreden, maar ook jezelf als bedrijf. Je blijft namelijk bouwen aan je merkreputatie.

Zie de social media data die wij voor jou begrijpelijk maken als een beginpunt. Daarna begint het pas écht. Creëer ijzersterke contentmarketing, verbeter je online klantenservice, houd de concurrentie in de gaten of stuur conversaties in de goede richting. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Roel de Werdt
Roel de Werdt is trainer en consultant bij Coosto in Eindhoven. Samen met zijn collega’s duiken zij iedere dag in de wereld van social media data en brengen deze samen met de wereld van bedrijven en organisaties.

”Ik help online data inzichtelijker, begrijpelijker én menselijker te maken”.

Waarom is dit zo belangrijk?
1. Om je reputatie te beschermen.
2. Om in te spelen op de online wereld van vandaag.
3. Om je doelgroep beter te begrijpen en te bereiken!
En dat is precies waar deze workshop over gaat! Roel gaat ons inspireren met voorbeelden uit de praktijk en gaat iedereen aan de slag zetten.. geen saaie voorleesavond dus!

Programma
17:30 uur Inloop met een hapje
18:15 uur Welkom!
18:30 uur Presentatie Coosto
18:50 uur Workshop ”Bereik je doelgroep op social media” door Roel de Werdt
19:30 uur JONG! (netwerk)borrel

Aanmelding
Deze meeting mag je niet missen! Voor deelname is aanmelding verplicht! Aanmelden kan via een mailtje, of bij een van de bestuursleden van JONG! Valkenswaard.

Wil je iemand laten proeven wat JONG! is via deze meeting? Mail ons de contactgegevens en wij verzorgen een uitnodiging.

Adres
Theater De Hofnar
De Hofnar 10,
5554 DA Valkenswaard
www.hofnar.nl

Gegevens

Datum:
15 maart
Tijd:
17:30 - 19:30
Evenement Categorie:
Website:
www.jongvalkenswaard.nl
Neem Contact op met ons?

We zijn nu niet aanwezig, maar je kunt ons een bericht sturen en dan nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Niet leesbaar? Verander text captcha txt