Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

JONG! Valkenswaard | Bedrijfsbezoek: Tilbox

1 november 2019, 16:30 - 21:00

Na een geslaagde Masterclass bij Witlox van den Boomen, staat het volgende bedrijfsbezoek van JONG! Valkenswaard alweer gepland! 1 november gaan we op bezoek bij Tilbox!

Wie is Tilbox?
Tilbox is dé marktleider in de productie en levering van opbergkisten voor trucks, aanhangers en opleggers. Zo maken zij onderbouwkisten, opbouwkisten, gereedschapskisten, rolluikkisten, brandblusserkisten en bijvoorbeeld watertanks voor op (o.a.) vrachtwagens. Tilbox levert voor elke klant op zijn of haar wensen afgestemd maatwerk, bedient klanten in heel Europa en kan daarom met recht marktleider genoemd worden in deze sector.

Door de harde groei, werd het bedrijfspand in Borkel en Schaft te klein en daarom is Tilbox recent naar het bijna 5 keer zo grote bedrijfspand in Valkenswaard verhuisd en dáár gaan wij een kijkje in de keuken krijgen!

De passie voor vrachtwagens blijkt nog maar weer eens uit het feit dat Tilbox over een heuse Dakar vrachtwagen beschikt en daarmee deelneemt aan (o.a.) de Dakar challenge en de Morocco Desert Challenge. Ook deze vrachtwagen is te bewonderen tijdens het bedrijfsbezoek.

Programma
17:30 uur: Inloop en hapje eten
18:15 uur: Introductie
18:30 uur: Presentatie en rondleiding Tilbox
21:00 uur: JONG! Netwerk-borrel

Aanmelding
Deze meeting mag je niet missen! Voor deelname is aanmelding verplicht! Aanmelden kan via de knoppen bovenaan de uitnodigingsmail, een mailtje, of bij een van de bestuursleden van JONG! Valkenswaard.

Wil je iemand laten proeven wat JONG! is via deze meeting? Mail ons de contactgegevens en wij verzorgen een uitnodiging.

Gegevens

Datum:
1 november 2019
Tijd:
16:30 - 21:00
Evenement Categorie:
Website:
www.tilbox.nl

Organisator

JONG! Valkenswaard
E-mail:
info@jongvalkenswaard.nl
Website:
jongvalkenswaard.nl
Neem Contact op met ons?

We zijn nu niet aanwezig, maar je kunt ons een bericht sturen en dan nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Niet leesbaar? Verander text captcha txt