Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

JONG! Valkenswaard @ Out of the Boks

9 november 2018, 17:30 - 22:00

JONG! Valkenswaard Out Of The Boks 09-11 Robbie Hageman header Buro Blanche

Het wordt tijd voor een ander soort meeting en wel bij Out of the Boks! Neem je sportkleding mee en maak je klaar voor een clinic bij Out of the Boks. Susan Janssen uit Valkenswaard is bokstrainer en runt sinds begin 2017 samen met kickbokser Robbie Hageman (kick)boksschool Out of the Boks. „Ik heb gelukkig jarenlang in Azië rond kunnen kijken. Daar is bokstraining een way of life. Ik denk dat dat in Nederland ook moet kunnen,” vindt ze.

Meld je nu aan of af via de knoppen bovenaan de ontvangen e-mail!
Lukt het niet? Stuur ons dan even een mailtje! 
Let op! Wanneer je meedoet aan een clinic, is het raadzaam om sportkleding mee te nemen. Wij verzorgen een hapje, de drankjes zijn voor eigen rekening. Het is niet mogelijk om te pinnen bij Out of the Boks.

JONG! Valkenswaard Out Of The Boks 09-11 Suzan Janssen


Out of the Boks
Inmiddels heeft Susan Janssen samen met Robbie Hageman haar eigen boksschool. De naam ‘Out Of The Boks’ verzon ze na wat wijntjes. „De toevoeging ‘een knock-out work-out’ kwam op dezelfde manier tot stand. Ik leerde Robbie bij terugkomst in Nederland kennen omdat ik bij hem ging trainen. Er was een klik en inmiddels runnen we samen Out of the Boks, waarbij Robbie de kickbokstrainingen voor z’n rekening neemt en ik de traditionele bokstrainingen.” Wat Susan en Robbie in elk geval willen is de (kick)bokssport uit het dubieuze circuit halen.

Volgens het duo begint het al met de soort mensen die je tot de boksschool toelaat. Robbie: „Wij trainen hier jongens als Jeroen Zoet, Oleksander Zinchenko en Nicolas Isimat van PSV. En er komen ook steeds meer zakenmensen, maar ook huisvrouwen.

JONG! Valkenswaard Out Of The Boks 09-11

Het is de drempel die je even over moet. Ze vinden het allemaal leuk.” Dat blijkt ook bij clinics, die Susan en Robbie in de winter aan sportclubs geven.„ Fysieke trainingen, die helemaal los staan van wat ze dagelijks tijdens de training voor hun sport doen. Gewoon om eens op een andere manier met sport bezig te zijn. Dat kan heel verfrissend werken. Dat geldt ook voor bedrijven, die na een brainstormsessie of een hei-dag wel eens iets anders willen. Ook daar willen wij graag in uitbreiden. En meer sportteams uit hun eigen disciplines binnenhalen.”


Programma 

17:30 uur Inloop met een hapje
18:15 uur Welkom!
18:30 uur Out of the Boks door Susan Janssen en Robbie Hageman
19:00 uur (Kick)boks clinic
20:30 uur Borrel bij De Fantast!


Susan Janssen
jong-valkenswaard-out-of-the-boks-09-11-suzan-janssen-sprekersprofiel-buro-blancheHeel logisch was Susan’s entree in de bokswereld niet. „Ik heb de Hotelschool in Maastricht gedaan, bij een bank gewerkt en ik kon aardig tennissen. Zodoende kwam ik op de tennisschool van Henk van Hulst in Geldrop terecht. Ik was zo’n typisch geval van net-niet. Ik kon wel aardig tennissen, maar verder dan de B-lijst kwam ik niet. Na een tip van iemand ben ik een keer gaan boksen. Het was een eyeopener voor me. Dát vond ik erg leuk.”


Robbie The Rabbit Hageman

Robbie Hageman, geboren op 30 mei 1991 in Nuenen. Gestudeerd aan het HBO en in zijn laatste jaar de keuze gemaakt om zicht volledig toe te leggen op het kickboksen.

JONG! Valkenswaard Out Of The Boks 09-11 Robbie Hageman sprekersprofiel Buro BlancheNaast sportman is Hageman zeker ook familieman. Hij is getrouwd met de liefde van zijn leven en samen hebben zij een prachtige zoon. Op dit moment is zijn vrouw in verwachting van hun tweede kind. Robbie tekende onlangs zijn wedstrijdcontract bij vechtsportsorganisatie Glory. Tijdens zijn debuut voor Glory gaf hij zijn tegenstander tweemaal een knock down. De uitslag na drie rondes was unaniem, dit betekende zijn eerste winst onder contract van Glory. In het verleden werkte Hageman ook al samen met Conor McGregor, een Ierse wereldster in het MMA.

 

Aanmelding
Deze meeting mag je niet missen! Voor deelname is aanmelding verplicht! Aanmelden kan via de knoppen bovenaan de uitnodigingsmail, een mailtje, of bij een van de bestuursleden van JONG! Valkenswaard.

Wil je iemand laten proeven wat JONG! is via deze meeting? Of heb je zelf interesse om eens een kijkje te komen nemen? Mail ons de contactgegevens en wij verzorgen een uitnodiging.


Adres
JONG! Valkenswaard Out Of The Boks 09-11 logoOut of the Boks 
De Dragonder 1A

5554 GM Valkenswaard
OutoftheBoksValkenswaard.com

 

Met borrelende groet,

Namens JONG! Valkenswaard,
Annelieke, Annelies, Corine, Iris, Koen, Latoya, Pieter & Jeroen

Parallelweg west 12 – 5554 KA – Valkenswaard
06- 28 59 67 84 – info@jongvalkenswaard.nl

Gegevens

Datum:
9 november 2018
Tijd:
17:30 - 22:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, ,

Organisator

JONG! Valkenswaard
E-mail:
info@jongvalkenswaard.nl
Website:
jongvalkenswaard.nl

Locatie

Out of the Boks
De Dragonder 1A
Valkenswaard, NB 5554 GM Nederland
+ Google Maps
Website:
https://www.outoftheboksvalkenswaard.com/
Neem Contact op met ons?

We zijn nu niet aanwezig, maar je kunt ons een bericht sturen en dan nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Niet leesbaar? Verander text captcha txt