Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

JONG! Valkenswaard | Bedrijfsbezoek @ Inspiration Point

23 mei, 17:30 - 21:30

€10

De volgende meeting van JONG! Valkenswaard komt er weer aan, en deze keer voor het eerst op een donderdag. Op donderdag 23 mei gaan we bezoek brengen aan Dinner Theater Inspiration Point! De familie Kool verwelkomt ons hartelijk en zal ons een exclusief kijkje geven achter de schermen.

Naast dit bedrijfsbezoek organiseren we in samenwerking met Inspiration Point voorafgaand aan het programma een Netwerkdiner. Tijdens een heerlijke maaltijd ga je kennismaken met JONG! leden die misschien nog niet zo vaak gesproken hebt en leer je zo gegarandeerd nieuwe zakelijke vrienden kennen!

Inspiration Point

Inspiration Point is een bedrijf dat niet in één categorie ondergebracht kan worden. Het is een familiebedrijf waar al meer dan 30 jaar met veel liefde aan wordt gebouwd en verbouwd.

In 1986 is eigenaresse en regisseuse Els Kool begonnen met een kleine bistro. In 1997 werden de eerste Dinner Theatervoorstellingen opgevoerd. Door Els geregisseerd, door dochter Jolie geschreven en met muziekcomposities van zoon Henk junior. Vader Henk senior had een prominente rol in de financiën, techniek en decorbouw. Om hen heen werd aan een sterk showteam gebouwd waarvan de kern na 20 jaar nog steeds intact is. Vorig jaar droeg Els de scepter officieel over aan haar dochter Jolie maar blijft zij aan als Creative Director.

Gemiddeld 4 tot 5 avonden per week ontvangen zij in hun dinner theater aan de Maastrichterweg honderden mensen (zowel uit Nederland als België) die genieten van een hoogstaande show, culinair genot en dat in een avondvullend programma vol zang, dans en gezelligheid. Inspiration Point behoort tot de top van dinnershows in Nederland en daar mogen we in Valkenswaard heel trots op zijn!

Het programma

17.30 – 18.00 Inloop met drankje en bijpassend drankje

18.00 – 19.00 Netwerkdiner (zorg dat je op tijd bent, het diner start stipt 18.00 uur)

19.00 – 19.15 Muzikaal intermezzo

19.15 – 20.15 Bedrijfspresentatie met artistieke omlijsting en rondleiding

20.15 – 21.30 Naborrel in de gloednieuwe Inspiration Bar

Netwerkdiner

In samenwerking met Inspiration Point organiseren we vooraf een netwerkdiner! We vinden het belangrijk dat jij als JONG! lid ook de andere leden leert kennen. Hoe kun je dat beter doen dan tijdens een lekkere maaltijd en heerlijk drankje? Wij zorgen voor de ambiance, jij voor je aanwezigheid. Zorg wel dat je er voor 18.00 uur bent, want het netwerkdiner start om stipt 18.00 uur.

Kosten

Voor deze meeting en het netwerkdiner bedragen de extra kosten € 10,- per persoon. Na 19.00 uur zijn de kosten voor drank voor eigen rekening. Omdat we voor het diner rekening moeten houden met het aantal deelnemers vragen we vooraf te betalen. Wanneer je je hebt aangemeld zullen we je een Tikkie sturen van € 10,- welke dan direct voldaan kan worden.

Aanmelding
Dit bedrijfsbezoek mag je niet missen! Voor deelname is aanmelding verplicht! Aanmelden kan via de knoppen bovenaan de uitnodigingsmail, een mailtje, of bij een van de bestuursleden van JONG! Valkenswaard.

Omdat we alle JONG! leden een kans willen geven om te komen is het bij dit bedrijfsbezoek niet mogelijk introducees mee te nemen!

Video
Nog nooit bij Inspiration Point geweest? Bekijk dan deze video!
https://youtu.be/L9glZ6hSzYE

Adres

Inspiration Point
Maastrichterweg 13 – 17
5554 GE Valkenswaard

Met ondernemende groet,
Pieter, Iris, Koen, Annelieke & Corine

Gegevens

Datum:
23 mei
Tijd:
17:30 - 21:30
Kosten:
€10
Evenement Categorie:
Website:
https://www.jongnetwerk.nl/event/jong-valkenswaard-bedrijfsbezoek-inspiration-point-2/
Neem Contact op met ons?

We zijn nu niet aanwezig, maar je kunt ons een bericht sturen en dan nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Niet leesbaar? Verander text captcha txt