Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

JONG! Nuenen – Premium Tour

16 november 2018, 18:00 - 23:00

€25

Wil jij je wanen in een wereld vol smakelijke luxe? En dat samen met een groep andere JONG!’ers? Proef nu een wereld vol weldaad en laat je onderdompelen in een smakelijke avond! Luxe was nog nooit zo dichtbij!

JONG PREMIUM TOUR
Ga op vrijdag 16 november mee naar Anna Dutch! We verzamelen bij het Klooster in Nuenen waar we gezamenlijk in de bus stappen. We rijden dan naar Anna Dutch waar we kennis maken met de wondere wereld van kaviaar waar we een exclusief kijkje achter de schermen mogen nemen. Hierna gaan we gezamenlijk naar restaurant DOYY waar het exclusieve feestje compleet wordt gemaakt. We krijgen daar een volledig verzorgd 7-gangen diner waarbij we ook de kaviaar en steur gaan proeven.

PROGRAMMA
17:45 – Verzamelen bij het Klooster in Nuenen
18:00 – Vertrek bus
18:30 – ANNA Dutch
19:00 – Restaurant DOYY
19:30 – Diner
21:30 – Netwerkborrel
22:30 – Terugreis met de bus naar Nuenen

PRIJS
Om deze fantastische avond mogelijk te maken, vragen wij jullie om een kleine en reële eigen bijdrage. JONG! leden betalen slechts €25,- per persoon! Wil je een introducee meenemen? Ook dat is mogelijk! Hij/zij betaalt dan €35,-. Let op: dit is wel gewoon een netwerkavond. Hij/zij dient dus wel ondernemend te zijn en open te staan voor het netwerken.

Je krijgt voor de eigen bijdrage de volgende zaken:
– Busreis heen en terug
– Een exclusief bezoek aan ANNA Dutch
– 7 gangen diner bij DOYY
– 2 consumpties bij DOYY

JA, IK WIL HIER BIJ ZIJN!
We gaan er een fantastische avond van maken en jij bent hier een onderdeel van! Dit exclusieve kijkje in de keuken bij Anna Dutch en de smakelijke ervaring bij DOYY wil je niet missen! Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar info@jongnuenen.nl. Na aanmelding sturen wij meteen een factuur t.b.v. de eigen bijdrage, wij verzoeken je deze zo spoedig mogelijk te voldoen.

VOL = VOL
Voor deze exclusieve avond kunnen we maar een bepaald aantal gasten ontvangen. Deze fantastische avond gunnen wij aan zoveel mogelijk leden! Voor deze avond geldt; tot 1 november a.s. hebben JONG! Nuenen leden voorrang op niet-leden. Er zijn in principe genoeg plekken voor onze leden, maar wil je deel uitmaken van deze exclusieve avond en voorkomen dat de avond vol is, meld je dan voor 1 november a.s. aan. Wacht dus niet langer en meld je aan!

Gegevens

Datum:
16 november 2018
Tijd:
18:00 - 23:00
Kosten:
€25
Evenement Categorieën:
,

Organisator

JONG! Nuenen
E-mail:
info@jongnuenen.nl
Website:
jongnuenen.nl

Locatie

Anna Royal Dutch Caviar
Hurksestraat 8
Eindhoven, 5652 AJ Nederland
+ Google Maps
Neem Contact op met ons?

We zijn nu niet aanwezig, maar je kunt ons een bericht sturen en dan nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Niet leesbaar? Verander text captcha txt
JONG! Valkenswaard Out Of The Boks 09-11 Robbie Hageman header Buro Blanche