Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

JONG! Nuenen | Jaarlijkse BBQ

12 juli 2019, 17:00 - 21:30

Op vrijdag 12 juli vindt de jaarlijkse JONG! Nuenen barbecue plaats. Deze leuke, informele, maar vooral smakelijke avond mag je niet missen! Onder het genot van een hapje en een drankje leren we elkaar beter kennen én genieten we van de Nuenense gezelligheid.

PROGRAMMA
Om 18.00 uur komen we samen op het terras van restaurant Goesting (Park 61, Nuenen). Wist je dat op deze avond ook de Nuenense kermis start? Het centrum zal daarom sfeervol aangekleed zijn en daarom is het extra leuk dat wij vanaf het terras van Goesting onderdeel uitmaken van de gezelligheid in Nuenen. We kunnen dus ook gezamenlijk een rondje over de kermis lopen.

AANMELDEN
Om ervoor te zorgen dat iedereen op 12 juli genoeg smullen heeft bij de BBQ, willen we graag weten wie er komt. Stuur een mail naar info@jongnuenen.nl en geef aan of je eventueel een partner en/of introducee mee wilt nemen. Wij vragen voor deze barbecue een eigen bijdrage van €10 p.p. Voor dit bedrag geniet je tot 22.00 uur van het eten en drinken.

INTRODUCEES
Wil je graag je partner meenemen? Geen probleem! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. De informele setting van onze BBQ is een mooie gelegenheid om op een laagdrempelige manier kennis te maken met JONG! Nuenen. Wil je een introducee meenemen? Stuur ons een mail met daarin het aantal personen en de namen. De kosten per introducee bedragen €25 p.p. Ook zij kunnen voor dit bedrag genieten van het eten en drinken tot 22.00 uur.

DIEETWENSEN
Heb je een dieetwens of allergie? Geef deze dan vooraf aan ons door! Stuur een mail naar info@jongnuenen.nl.

IN HET KORT
JONG! Nuenen BBQ
Datum: Vrijdag 12 juli 2019
Tijd: 18.00 – 23.00 uur
Locatie: Restaurant Goesting, Park 61 in Nuenen

MELD JE AAN!
Doe het snel door een mail te sturen naar info@jongnuenen.nl!

Gegevens

Datum:
12 juli 2019
Tijd:
17:00 - 21:30
Evenement Categorieën:
,

Organisator

JONG! Nuenen
E-mail:
info@jongnuenen.nl
Website:
jongnuenen.nl

Locatie

Restaurant Goesting
Park 61
Nuenen, Noord brabant 5671 GC Nederland
+ Google Maps
Neem Contact op met ons?

We zijn nu niet aanwezig, maar je kunt ons een bericht sturen en dan nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Niet leesbaar? Verander text captcha txt