Laden Evenementen

« Alle Evenementen

JONG! Nuenen | Jaarlijkse BBQ

12 juli, 18:00 - 22:30

Op vrijdag 12 juli vindt de jaarlijkse JONG! Nuenen barbecue plaats. Deze leuke, informele, maar vooral smakelijke avond mag je niet missen! Onder het genot van een hapje en een drankje leren we elkaar beter kennen én genieten we van de Nuenense gezelligheid.

PROGRAMMA
Om 18.00 uur komen we samen op het terras van restaurant Goesting (Park 61, Nuenen). Wist je dat op deze avond ook de jaarlijkse kermis start? Het centrum zal daarom sfeervol aangekleed zijn en daarom is het extra leuk dat wij vanaf het terras van Goesting onderdeel uitmaken van de gezelligheid in Nuenen. We kunnen dus ook gezamenlijk een rondje over de kermis lopen. Uiteraard hopen we door onze prominente plaats vlakbij de kermis de naamsbekendheid van JONG! Nuenen te vergroten.

AANMELDEN
Om ervoor te zorgen dat iedereen op 12 juli genoeg smullen heeft bij de BBQ, willen we graag weten wie er komt. Stuur een mail naar info@jongnuenen.nl en geef aan of je eventueel een partner en/of introducee mee wilt nemen. Hieronder meer.

INTRODUCEES
Wil je graag een partner en/of introducee meenemen? Geen probleem! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. De informele setting van onze BBQ is een mooie gelegenheid om op een laagdrempelige manier kennis te maken met JONG! Nuenen. Wil je een introducee meenemen of wil je jezelf aanmelden als introducee? Stuur ons een mail (info@jongnuenen.nl) met daarin het aantal personen en de namen. De kosten per introducee bedragen €15 p.p.

DIEETWENSEN
Heb je een dieetwens of allergie? Geef deze dan vooraf aan ons door! Stuur een mail naar info@jongnuenen.nl.

IN HET KORT
JONG! Nuenen BBQ
Datum: Vrijdag 12 juli 2019
Start: 18.00 uur
Locatie: Restaurant Goesting, Park 61 in Nuenen

Heb jij vrijdag 12 juli al in je agenda gezet? Goed zo! Tot dan!

Gegevens

Datum:
12 juli
Tijd:
18:00 - 22:30
Evenement Categorieën:
,

Organisator

JONG! Nuenen
E-mail:
info@jongnuenen.nl
Website:
jongnuenen.nl

Locatie

Restaurant Goesting
Park 61
Nuenen, Noord brabant 5671 GC Nederland
+ Google Maps
Neem Contact op met ons?

We zijn nu niet aanwezig, maar je kunt ons een bericht sturen en dan nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Niet leesbaar? Verander text captcha txt