Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

JONG! Nuenen Golfclinic

23 september, 15:30 - 19:00

Hoewel de zomer nog in volle gang is en velen van jullie wellicht nog (na)genieten van een welverdiende vakantie, zijn wij ons alweer aan het voorbereiden op de eerstvolgende JONG! Nuenen meeting: de JONG! Nuenen Golfclinic! Onder leiding van golf professionals gaan we kennis maken met de wereld van golf. Zij zullen ons diverse golftechnieken uitleggen, welke we direct gaan (leren) toepassen. Voorbeelden van golftechnieken zijn: afslaan, de golfswing, chippen, pitchen en putten. Wil jij eens kennis maken met golf? Meld je dan zeker aan. Ben jij al bekend met golf en/of heb je al (enige) ervaring? Ook dan wordt dit een leuke en interessante clinic. Zorg dus ook in dat geval dat je erbij bent. Bovendien is dit gewoon een super leuke manier van samenzijn en kun je op een actieve manier (verder) met elkaar kennis te maken.
De golfclinic vindt plaats op vrijdag 23 september 2022 bij Golf De Gulbergen. De golfbaan van deze club ligt op Landgoed Gulbergen. Voorheen was dit een vuilnisbelt, maar dat kan je je nu niet meer voorstellen. Het is een prachtige locatie. Wanneer je hier de baan op mag, word je door de diverse hoogteverschillen tijdens het spel getrakteerd op prachtige uitzichten. Hiervan wordt dan ook niet voor niets gezegd: ‘golfen op het dak van Brabant’.
Programma:
15:30 uur: inloop;
16:00 – 18:00 uur: golfclinic (zorg ervoor dat je op tijd bent!);
18:00 – 19:00 uur: napraten, borrel & afsluiting.
Samenvattend:
Datum: Vrijdag 23 september 2022
Locatie: Golf De Gulbergen | Heideschoor 26, 5731 RG Mierlo
Tijd: 15:30 – 19:00 uur
Kosten: € 25,– per persoon
Aanmelden:
Je kunt jezelf aanmelden voor deze meeting via de aanmeldbutton in de uitnodigingsmail of door te mailen naar: info@jongnuenen.nl. Doe dit wel voor 9 september a.s. Dit zorgt ervoor dat wij rekening kunnen houden met jou!
Wij hebben er zin in en zien jullie graag dan om samen met ons een balletje te slaan. Graag tot dan!

Gegevens

Datum:
23 september
Tijd:
15:30 - 19:00
Evenement Categorie:
https://www.jongnetwerk.nl/verenigingen/jong-nuenen/

Organisator

JONG! Nuenen
E-mail:
info@jongnuenen.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Golfclub de Gulbergen
Heideschoor 26
Mierlo, Noord-Brabant 5731RG Nederland

Leave a Comment

Neem Contact op met ons?

We zijn nu niet aanwezig, maar je kunt ons een bericht sturen en dan nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!