Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

JONG! Nuenen | InMotion

29 november 2019, 17:00 - 22:00

Op vrijdag 29 november zijn wij te gast bij InMotion. Dit is het studenten raceteam van TU/e met een toekomstbestendige visie: InMotion zal de mogelijkheden van Electric Refueling laten zien door mee te doen aan de 24 uur van Le Mans met een volledig elektrische endurance raceauto in 2023! InMotion is bezig om laden zo snel en makkelijk te maken als tanken. Zij noemen het: ‘Electric Refueling’.

Het team heeft inmiddels al verschillende records op haar naam staan: haar Fusion is de snelste elektrische formule raceauto ter wereld. De wagen verbrak alle elektrische records op circuit Zandvoort en presteerde het krap een maand later nogmaals op het circuit van Zolder. Een jaar later was circuit Assen aan de beurt en ook daar werd een mooie rondetijd neergezet waarmee opnieuw een record werd verbroken. Inmiddels heeft InMotion haar nieuwste concept auto gepresenteerd: The Vision. Deze wagen is bijna 10 keer zo aerodynamisch als een huidige F1 auto.

Bewonder de nieuwste concept auto op 29 november! Of laat je inspireren door de ambities en dromen van InMotion en leer hoe ook jij je dromen kunt waarmaken.

AANMELDEN
Meld je eenvoudig aan door een mail te sturen naar info@jongnuenen.nl. Wil je een introducé meenemen? Geen probleem! Geef je het wel even door?

IN HET KORT
Datum: Vrijdag 29 november
Tijd: 18.00 – 23.00 uur
Locatie: Automotive Campus, 5708 JZ, Helmond

Gegevens

Datum:
29 november 2019
Tijd:
17:00 - 22:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

JONG! Nuenen
E-mail:
info@jongnuenen.nl
Website:
jongnuenen.nl
Neem Contact op met ons?

We zijn nu niet aanwezig, maar je kunt ons een bericht sturen en dan nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Niet leesbaar? Verander text captcha txt