Laden Evenementen

« Alle Evenementen

JONG! Inspiratie & Kennis Congres 2020 | Munttheater Weert

19 maart, 11:00 - 21:00

€18,50

Het Inspiratie en Kennis Congres (JONG! IKC), is hét congres voor ondernemend Limburg en Brabant. Voor alle zakelijke professionals die verder kijken dan zijn/haar eigen bureau. Het congres wordt georganiseerd door JONG!, voor ondernemers en professionals met als doelen: inspireren, delen van kennis en netwerken. De beste ideeën, sprekers én netwerk voor professionals die op zoek zijn naar nieuwe inzichten en inspiratie voor meer zakelijk én persoonlijk succes.

Het Inspiratie en Kennis Congres is in 2017 voor het eerst georganiseerd door JONG! Valkenswaard in de Hofnar waarbij ruim 300 gasten aanwezig waren. Al snel bleek er een grote interesse te zijn voor een vervolg wat ook in 2018 in Valkenswaard plaatsvond. Voor de editie van 2020 heeft JONG! Weert haar handen ineen geslagen en zijn aan de slag gegaan voor een nieuwe editie van het IKC. Deze zal donderdag 19 maart in het Munttheater in Weert plaatsvinden.

Het IKC is niet alleen voor alle verenigingen en leden van JONG!, maar vooral ook voor andere geïnteresseerden om naar deze speciale bijeenkomst te komen.

Hou de pagina www.jongnetwerk.nl/ikc in de gaten voor alle informatie

Gegevens

Datum:
19 maart
Tijd:
11:00 - 21:00
Kosten:
€18,50
Evenement Categorieën:
, , , , , ,
Website:
https://www.jongnetwerk.nl/ikc/

Organisatoren

JONG! Netwerk
JONG! Weert

Locatie

Munttheater Weert
Collegeplein 3
Weert, 6001 HN Nederland
+ Google Maps
Neem Contact op met ons?

We zijn nu niet aanwezig, maar je kunt ons een bericht sturen en dan nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Niet leesbaar? Verander text captcha txt