Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Culinaire wandeling JONG! Weert

16 december, 18:30 - 17 december, 01:00

Na het succes in 2019 gaan we op vrijdag 16 december op verzoek van velen nog eens een culinaire wandeling maken door de Weerter binnenstad. 

Waar wij deze avond allemaal naartoe gaan, houden we nog even als verrassing. We gaan verschillende horecagelegenheden bezoeken. Hierbij kunnen we bij ieder locatie genieten van typische gerechten/hapjes die bij de betreffende locatie passen en tevens kunnen er de nodige drankjes genuttigd worden.

Tijdens de avond zullen we in groepen de restaurants bezoeken. Hierbij kun je dus ook kennis maken met leden die je wellicht nog niet eerder gesproken hebt. Na afloop zullen we zoals altijd de avond gezamenlijk afsluiten bij onze thuisbasis de SooS.

Toelichting kosten en kleine eigen bijdrage
Bij iedere locatie krijgen we iets te eten en zal er ook een drankje aangeboden worden. Voor deze avond hebben we een prijsafspraak gemaakt met de deelnemende eetgelegenheden. JONG! Weert zal de kosten voor het eten van de leden geheel voor rekening van de vereniging nemen.

We willen bij iedere locatie alvast één drankje afnemen om dit te voorspoedige vragen we hiervoor een eigen bijdrage van € 10,- per persoon. Deze bijdrage kan voorafgaand bij het ontvangst van de avond per pin worden betaald.

Uiteraard kunnen jullie bij iedere horecagelegenheid meerdere drankjes nuttigen. Deze drankjes en de drankjes van de borrel bij de SooS zullen zoals jullie gewend zijn voor eigen rekening.

Programma
18.30 – 19.15 uur | Ontvangst bij thuisbasis De SooS
19.15 – 22.15 uur | Culinaire wandeling
Vanaf 22.30 uur   | Terugkomst bij de SooS waar de borrel zal worden voortgezet.

Introducé
Bij deze avond kunnen ook introducés aansluiten. Deze dienen wel de kosten van het eten én de 4 drankjes die afgenomen worden bij de verschillende horecalocaties zelf te betalen. De eigen bijdrage voor introducés is € 30,-

Meld je aan als introducé door je naam en je e-mailadres door te sturen naar info@jongweert.nl.

Gegevens

Begin:
16 december, 18:30
Einde:
17 december, 01:00
Evenement Categorie:

Organisator

JONG! Weert
Telefoon:
0642011830
E-mail:
info@jongweert.nl
Bekijk de site van Organisator

Leave a Comment

Neem Contact op met ons?

We zijn nu niet aanwezig, maar je kunt ons een bericht sturen en dan nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!